Zahvaljujući sufinanciranju Ministarstva zdravstva, Udruga za terapijsko i rekreacijsko jahanje „Nada – Vrbovec“ provodi projekt „Psihoteretana – unaprjeđenje mentalnog zdravlja kroz sportske aktivnosti“, kroz koji je omogućeno terapijsko jahanje za još 20 djece s teškoćama u razvoju, ali i rekreacijsko jahanje za 10 djece i mladih koji žele naučiti jahati i kroz tu aktivnost unaprijediti svoje zdravlje. Kao potpora ovim aktivnostima, dodatno je organizirano vježbanje na otvorenome i uspostavljeno je anonimno online psihološko savjetovalište za djecu i mlade dostupno na poveznici:

https://nada-vrbovec.hr/on-line-psiholosko-savjetovaliste-za-djecu-i-mlade/ .

Partneri na projektu su Grad Vrbovec i Hrvatsko društvo mladih „Pametna špica“. Projekt se provodi od prosinca 2021. godine do prosinca 2022. godine pa pozivamo sve zainteresirane da se uključe, bilo da se radi o potrebi za terapijskim jahanjem, rekreacijskim jahanjem i vježbanjem na otvorenome, online psihološkom savjetovanju ili potrebi da se volonterski uključite u provedbu navedenih aktivnosti.

*Napomena.

Programske aktivnosti provode se uz financijsku potporu Ministarstva zdravstva. Sadržaj ove objave u isključivoj je odgovornosti udruge i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraz stajališta Ministarstva zdravstva“.